Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Vardagen som apotekare på sjukhus

31 oktober 2018
PODD: Möt sjukhusapotekaren Karin Gustafsson som berättar om sitt arbete på en läkemedelsenhet – och om händelsen som slutade med att BB skickade en tårta.

I det andra avsnittet av Farmaceutpodden pratar Isabella Stenmark med apotekaren Karin Gustafsson om hennes arbete på sjukhus i Region Kronoberg. Bland annat handlar det om läkemedelsservice och ett nytt, spännande samarbete med neonatalavdelningen.

Dessutom avhandlas ämne som rester, nationella läkemedelslistan och varför Karin Gustafsson och hennes kollegor fick en tårta från BB.

Lyssna på avsnittet här till höger om artikeln, eller på podbean.

Podden produceras av apotekaren Isabella Stenmark men finns till lyssning på Svensk Farmaci.

Kommentera

För kommentarer och debatt kring artiklarna hänvisar vi från och med 2018-09-14 till vår Facebooksida.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.

Annonsera och prenumerera