Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Receptarie berättar om jobb med kliniska studier

4 april 2019
PODD Vilka roller kan en farmaceut ha vid kliniska studier? Om detta och mycket mer berättar receptarien Annika Attesjö som intervjuas av Isabella Stenmark. 

Det började med en platsannons i Göteborgs Posten, berättar receptarien Annika Attesjö som har en lång karriär inom läkemedelsindustrin bakom sig. Annika är i dag pensionär men har i många år arbetat med kliniska läkemedelsprövningar.

Vilka roller har Annika som farmaceut haft i studierna? Vad menas egentligen med att “bryta en arm”? Och varför kommer THX-kliniken i Aneby på tal?

Annika är en fantastiskt inspirerande person, missa inte detta tillfälle att lyssna till hennes erfarenheter!

Avsnittet finns att lyssna till här till höger om artikeln.

Farmaceutpodden produceras av apotekaren Isabella Stenmark, men finns till lyssning via Svensk Farmaci.

Kommentera

För kommentarer och debatt kring artiklarna hänvisar vi från och med 2018-09-14 till vår Facebooksida.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.