Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Nytt datum satt för extra fullmäktige

15 februari 2021
Nu är det klart med nytt datum för det extra förbundsfullmäktige som sköts på framtiden i början av året.

Under ett turbulent ordinarie fullmäktige i slutet av september bordlades bland annat val till centrala poster i förbundsstyrelsen. Punkterna skulle i stället behandlas på ett extra fullmäktigemöte, som planerades till den 13 januari. Men detta sköts fram, med hänvisning till att det saknades kandidater till alla styrelseposter.

Dessutom ville man vänta in ett förslag från en arbetsgrupp som fått i uppdrag att se över behovet av en stadgekommission för att förhindra att en liknande situation som den under ordinarie fullmäktige uppstår igen.

Nu är det klart att det extra fullmäktigemötet hålls digital torsdagen den 15 april, kl 13.

Då ska delegaterna välja en ny styrelse som ska leda förbundet tillsammans med Sandra Jonsson som valdes som ordförande i höstas. Delegaterna ska även ta ställning till ett  förslag som förbundsstyrelsen tagit fram om en arbetsgrupp som ska se över stadgarna.

Kommentera

För kommentarer och debatt kring artiklarna hänvisar vi från och med 2018-09-14 till vår Facebooksida.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.