Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Hon blir ny chef på Apotekarsocieteten

6 december 2018
Apotekaren Hanna Flygar lämnar Hjärtat för att bli ny chef för utbildningsverksamheten Läkemedelsakademin.

Hanna Flygar har nu senast varit miljöchef på Apotek Hjärtat men tidigare haft flera roller inom företaget. Bland annat har hon ansvarat för att ta fram digitala utbildningar för medarbetarna.

Den 1 februari tar hon över som verksamhetschef för Apotekarsocieteten och dess utbildningsverksamhet Läkemedelsakademin.

– Det är en fantastisk förmån att få bli del av en anrik verksamhet med vind i seglen och ett ökande medlemsantal. Det finns en enorm samlad kunskap och erfarenhet hos Apotekarsocietetens medlemmar – en kraft som jag hoppas kunna bidra till att tillvarata och förvalta, och på så sätt medverka till bättre folkhälsa, säger Hanna Flygar i ett pressmeddelande.

– Hanna Flygars erfarenheter från apoteksbranschen passar mycket väl med våra satsningar och vår vision att göra Sverige kunnigare om läkemedel, säger Apotekarsocietetens VD Karin Meyer.

Hanna Flygar ersätter Marie Eklund som går vidare till nya uppdrag.

Kommentera

För kommentarer och debatt kring artiklarna hänvisar vi från och med 2018-09-14 till vår Facebooksida.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.