Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

De vill att studenternas röster ska höras

4 oktober 2019
PODD. Hur är det att plugga till apotekare nuförtiden och hur lever studentlivet? Farmaceutpodden möter Sally Baderdin och Ani Avedis som läser till apotekare på Uppsala universitet.

Det senaste avsnittet av Farmaceutpodden gästas av Sally Baderdin och Ani Avedis som båda läser till apotekare vid Uppsala universitet. De kontaktade själva podden för att de ville göra farmacistudenteras röst hörd.

I programmet berättar de dels om hur det är att plugga till apotekare idag, men också om karriärdrömmar och engagemang vid sidan om studierna.

Känner du någon som funderar på att söka till någon av farmaceututbildningarna? I så fall är det här ett avsnitt som ger svar på många vanliga frågor.

Lyssna på avsnittet här till höger om artikeln.

Farmaceutpodden produceras av apotekaren Isabella Stenmark men finns till lyssning via Svensk Farmaci.

Kommentera

För kommentarer och debatt kring artiklarna hänvisar vi från och med 2018-09-14 till vår Facebooksida.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.

Annonsera och prenumerera