Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Öppnar lager i Kalmar

13 maj 2016
Kalmar blir navet för Apoex kundservice i södra Sverige. Idag inviger företaget ett nytt distributionslager i kommunen.

De nya lokalerna är 500 kvadratmeter stora och rymmer ca 5 000 varor. Lagret ska i första hand användas som distributionslager för bolagets kunder i södra Sverige.

– Det är väldigt roligt att vi på så kort tid fått igång verksamheten i Kalmar. Steget vi tagit med nya lokaler är en del i vår långsiktiga satsning i regionen, säger Henric Bundy, driftchef på Apoex, i ett pressmeddelande.

Apoex, som idag är landets största privatägda leverantör av läkemedel till vården, vann nyligen Region Skånes stora upphandling av läkemedelsförsörjningstjänster.

Kommentera

För kommentarer och debatt kring artiklarna hänvisar vi från och med 2018-09-14 till vår Facebooksida.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.