Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

CCS får fler apoteksprodukter

21 september 2011
CCS i Borlänge, som nyligen bytte ägare, expanderar genom att förvärva Kemetyls apoteksprodukter.

Egenvårds- och läkemedelsföretaget CCS, Clean Chemical Sweden, i Borlänge ägs sedan i maj i år av riskkapitalbolaget Segulah.

Nu växer företaget genom ett förvärv av kemiteknikbolaget Kemetyls hygienrelaterade apoteksprodukter, där desinfektionsprodukterna i Antibac-serien är det dominerande varumärket. Kemetyl ägs också av Segulah.

– Vi har jobbat länge för det här och det innebär ett stort steg framåt för oss. Vi får en bättre balans i våra affärer mellan olika distributionskanaler, mellan olika produktkategorier och mellan olika geografiska marknader, säger Jonas Nilsson, vd på CCS, till Dalarnas Tidningar.

Kommentera

För kommentarer och debatt kring artiklarna hänvisar vi från och med 2018-09-14 till vår Facebooksida.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.

Annonsera och prenumerera

Månadens fråga

Sveriges Farmaceuter driver på för att dosläkemedel ska lämnas ut på apotek — och bara i undantagsfall på exempelvis bensinmackar. Håller du med?

Loading ... Loading ...