Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Dags för inspirationsdag om framtidens farmaceuter

22 mars 2018
STUDENTBLOGGEN: Börjar du närma dig din examen och undrar vilka möjligheter som finns på arbetsmarknaden? I maj anordnar Sveriges Farmaceuter "FramtidsFarmaceuterna 2018", en fullspäckad inspirationsdag för dig som studerar receptarie- eller apotekarprogrammet och är i slutet av din utbildning.

Börjar du närma dig din examen och undrar vilka möjligheter som finns för dig på arbetsmarknaden? Då är denna helg perfekt för dig!

Sveriges Farmaceuter anordnar en fullspäckad inspirationsdag för dig som studerar receptarie- eller apotekarprogrammet och är i slutet av din utbildning. Du kommer att få träffa farmaceuter från hela landet, både studenter och yrkesverksamma från olika branscher. Du får ta del av lärorika och inspirerande föreläsningar från yrkesverksamma som kan allt om vår profession och arbetsmarknad. Du har även möjlighet till att utöka ditt kontaktnät inför framtiden.

Anmäl dig redan idag och få viktiga insikter i hur DU kan få ut det yttersta av dina kunskaper från utbildningen. Antalet platser är begränsat!

När? Lördag den 5:e maj kl.10:15-17:00.

Var? Elite Palace Hotel, Sankt Eriksgatan 115, Stockholm.

För vem? Helgen riktar sig mot farmacistudenter som är i slutet på sin utbildning. Medlemskap är ett krav men om du inte redan är medlem så blir du det genom att klicka här. Det kostar endast 100 kr för hela studietiden.

Vad ingår? Förutom en heldag i Stockholm med föreläsningar, workshops och paneldiskussioner ingår resa tur/retur till Stockholm, mat och fika. Helgen är kostnadsfri för medlemmar.

Anmälan? Gör en intresseanmälan till n.a@sverigesfarmaceuter.se och ange ditt namn, lärosäte, program, termin samt en kort motivering till varför du är intresserad av att komma. Sista anmälningsdag är 28 mars. Därefter utser studentsektionen deltagare utifrån termin och motivering.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

FramtidsFarmaceuterna 2018

Tid: 5 maj 10:15 – 17:00.

Plats: Elite Palace Hotel, Sankt Eriksgatan 115, Stockholm.

Linnea Abramsson

Detta är ett blogginlägg. Det betyder att inläggets innehåll är skribentens egna uppfattningar.

Kommentera

För kommentarer och debatt kring artiklarna hänvisar vi från och med 2018-09-14 till vår Facebooksida.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.

Annonsera och prenumerera

Månadens fråga

Ska enbart farmaceuter få delta i receptkedjan på apotek? Läkemedelsverket tar nu fram föreskrifter på området. Vad tycker du?

Visa resultat

Loading ... Loading ...