Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Vill blicka framåt

24 maj 2016
Läkemedelsverkets generaldirektör har ett stort förtroende för sin ledningsgrupp och medarbetarna på verket, och vill nu blicka framåt. Det skriver hon apropå det kritiska brevet från den förra direktören Karin Hååg.

Svensk Farmaci bad Läkemedelsverkets generaldirektör Catarina Andersson Forsman kommentera det kritiska brev från den tidigare direktören Karin Hååg som vi refererade igår.

“Jag har största förtroende för min ledningsgrupp och medarbetarna här på Läkemedelsverket. Samtidigt förstår jag att personalärenden berör”, skriver hon i ett e-postmeddelande till Svensk Farmaci.

“Men det som hände före 1 mars 2016 är historia. Jag jobbar nu framåt med att tillsammans med alla utveckla verksamheten”, fortsätter Catarina Andersson Forsman.

Kommentera

För kommentarer och debatt kring artiklarna hänvisar vi från och med 2018-09-14 till vår Facebooksida.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.