Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Pharmada 2020 inställd på grund av coronaviruset

11 mars 2020
Morgondagens farmaceutiska arbetsmarknadsdag i Uppsala är inställd med kort varsel på grund av risken för smittspridning av coronaviruset, meddelar arrangörerna.

Farmaceutiska studentkårens arbetsmarknadsdag i Uppsala Pharmada 2020, som skulle ha hållits imorgon den 12 mars, är inställd.

”Det är med ett tungt hjärta vi behöver meddela att Pharmada 2020 kommer att ställas in.”, skriver arrangörerna i ett meddelande på pharmada.se.

Uppsala universitets ledning har fattat beslut om att alla sammankomster med fler än 100 deltagare bör begränsas. Pharmadan beräknades samla ett stort antal företag och ungefär 1600 studenter.

Beslutet är en följd av Folkhälsomyndighetens förhöjda risknivå för smittspridning till mycket hög (nivå 5 på en 5 gradig skala).

Alla evenemang kopplade till Pharmadan förutom den så kallade Mingelmiddagen är därför inställda, meddelar arrangören. Mingelmiddagen kommer dock att genomföras eftersom den hålls för ett mindre slutet sällskap.

För mer info besök webbplatsen för Pharmada 2020 >>.

Kommentera

För kommentarer och debatt kring artiklarna hänvisar vi från och med 2018-09-14 till vår Facebooksida.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.

Annonsera och prenumerera