Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Tony Johansson ny vd på Apoteks-
gruppen

1 oktober 2015
Apoteksgruppen meddelar idag att Tony Johansson, tidigare vd på norska Apotek1, vid årsskiftet tar över vd-posten efter Eva-Britt Strandberg som går i pension.

Tony Johansson kommer närmast från Barista FTC AB där han verkat som VD sedan 2014. Dessförinnan har han en lång karriär inom Shell Sweden och var med om att starta upp Apotek1 i Sverige, i samband med omregleringen.

– Vi är väldigt glada över att Tony tackat ja till att börja hos oss och känner oss övertygade om att han är rätt person för att ta över det ansvarsfulla jobbet som VD när Eva-Britt, som varit med från start, går i pension vid årsskiftet, säger styrelsens ordförande Birgitta Ågren Böhlin i ett pressmeddelande.

Tony Johansson ser fram emot sitt nya uppdrag.

– Jag ser verkligen fram emot att börja arbeta med Sveriges enda entreprenörsdrivna apotekskedja. Det finns en fantastisk drivkraft i entreprenörskapet vilket gör Apoteksgruppen helt unik, säger han i samma pressmeddelande.

Tony Johansson befinner sig på resande fot och Svensk Farmaci söker honom för en kommentar.

Kommentera

För kommentarer och debatt kring artiklarna hänvisar vi från och med 2018-09-14 till vår Facebooksida.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.