Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Ny arena för industri-farmaceuter

16 september 2016
Jobbar du inom läkemedelsindustrin? Sugen på att träffa kollegor från andra företag och fortbilda dig? Boka då in den 20 november för Industrifarmaceutiskt möte.

Det är Industrisektionen inom Sveriges Farmaceuter som för första gången anordnar Industrifarmaceutiskt möte på Hotel Continental i Stockholm.

– Vi har identifierat ett behov av en aktivitet där vi samlar industrifarmaceuter för att träffa kollegor och att fortbilda sig, under parollen ”Av farmaceuter, för farmaceuter”. Det är också ett sätt att visa bredden för våra medlemmar, alla de områden där farmaceuter arbetar, säger Claes Jagensjö i industrisektionen

Det erbjuds ett späckat program med föredrag av bland andra Pär Tellner från Efpia (En europeisk läkemedelsindustriutblick), Marie Gårdmark från Läkemedelsverket (Stegvis godkännande), Torkel Gren från Recipharm ( Kontraktstillverkning) och Mikael Svensson från SKL (Samordning av landstingens läkemedelsarbete).

Mötet är öppet för medlemmar i industrisektionen, är gratis och går av stapeln den 20 november på Hotel Continental i Stockholm.

– Inbjudan kommer att skickas ut till alla medlemmar i Industrisektionen. Merparten av våra medlemmar bor runt Mälardalen, därför har vi valt att ha detta första möte i Stockholm. Vi ska utvärdera om det finns behov av att arrangera på fler platser framöver, kanske i Göteborg eller i Malmö/Lund, säger Claes Jagensjö.

Kommentera

För kommentarer och debatt kring artiklarna hänvisar vi från och med 2018-09-14 till vår Facebooksida.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.

Tidigare kommentarer

Ett svar till Ny arena för industri-farmaceuter


Annonsera och prenumerera