Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Myndighet söker farmaceuter

17 november 2017
E-hälsomyndigheten har nyrekryterat 15 farmaceuter till Kalmar, och letar efter ytterligare fem.

Som vi skrev häromdagen har rekryteringen till e-hälsomyndigheten, som håller på att omlokaliseras från Stockholm till Kalmar, gått över förväntan.

– Hittills har vi rekryterat 94 nya medarbetare med placeringsort Kalmar. Av dessa är det elva som ännu inte börjat sin anställning hos oss, säger Lars Kämpe, pressansvarig på e-hälsomyndigheten.

Av de 94 nyrekryterade är 15 farmaceuter varav 14 farmaceutiska utredare och en produktansvarig med farmaceutisk bakgrund.

– För närvarande planerar vi dessutom att rekrytera ytterligare fem farmaceuter till Kalmar, säger Lars Kämpe.

Kommentera

För kommentarer och debatt kring artiklarna hänvisar vi från och med 2018-09-14 till vår Facebooksida.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.

Annonsera och prenumerera

Månadens fråga

Sveriges Farmaceuter driver på för att dosläkemedel ska lämnas ut på apotek — och bara i undantagsfall på exempelvis bensinmackar. Håller du med?

Loading ... Loading ...