Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Fyra personer följer med myndighet till Kalmar

5 december 2016
E-hälsomyndigheten har en diger rekryteringsuppgift framför sig. Endast fyra medarbetare nappade på erbjudandet att arbeta vidare i Kalmar. Samtliga 43 som erbjöds tjänster i Stockholm tackade ja till dessa.

I mitten av november gick personliga erbjudanden ut till samtliga anställda på e-hälsomyndigheten om fortsatt arbete i antingen Kalmar, dit myndigheten ska omlokaliseras, eller Stockholm, där cirka 50 tjänster ska finnas kvar.

Nu har svarstiden gått ut och myndigheten har gått igenom svaren.

– Det är fyra personer som har tackat ja till att följa med till Kalmar, säger Lars Kämpe, pressansvarig på e-hälsomyndigheten, till Svensk Farmaci.

Hur många av de som erbjöds fortsatt tjänst i Stockholm tackade ja?

– 43 medarbetare tackade ja till tjänster i Stockholm. Det var för övrigt just 43 som erbjöds tjänst i Stockholm, samtliga av dessa tackade alltså ja.

Idag berättar e-hälsomyndigheten också om den rekryteringskampanj som man inleder i dag, måndag. För att nå ut brett annonserar man i både digitala kanaler och i tryckt media. Samtliga lediga tjänster kommer även att läggas ut på myndighetens webbplats.

Med start i morgon, tisdag, arrangerar man tillsammans med Arbetsförmedlingen i Kalmar dessutom flera rekryteringsträffar. Läs mer i vår tidigare artikel från i morse.

Kommentera

För kommentarer och debatt kring artiklarna hänvisar vi från och med 2018-09-14 till vår Facebooksida.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.

Annonsera och prenumerera