Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Förhandlingsavdelning förstärks på förbundet

11 januari 2016
Sveriges Farmaceuter förstärker sin förhandlingsavdelning. 2016 väntas bli ett intensivt år med bland annat avtalsförhandlingar på apoteksområdet.

Bernt Jakobson går in som ombudsman och kommer i första hand att arbeta med förbundets medlemsrådgivning under januari och februari.

Parallellt görs en rekrytering av en ombudsman som ska avlasta förhandlingsavdelningen på permanent basis.

– Medlemsservicen är en av våra absolut viktigaste uppgifter och vår förhandlingsavdelning har varit hårt belastad på senare tid. Vi går också in i ett intensivt år med avtalsförhandlingar på apoteksområdet. Därför behöver vi göra denna förstärkning, säger Kristina Fritjofsson, ordförande för Sveriges Farmaceuter.

Kommentera

För kommentarer och debatt kring artiklarna hänvisar vi från och med 2018-09-14 till vår Facebooksida.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.

Annonsera och prenumerera