Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Debatt om ledarskap tillbaka på sajten

12 april 2012
Svensk Farmaci hann inte granska inkommande kommentarer, och avblåste därför temporärt debatten om ledarskapet på Läkemedelsverket. Nu kan huvuddelen av inläggen åter följas på sajten.

Svensk Farmacis policy är, som framgår av förhållningsreglerna för kommentarer, att löpande granska inkommande kommentarer.

Strax innan och under påskhelgen dök det upp nya kommentarer i debatten om ledarskapet på Läkemedelsverket.

Artiklarna var svårbedömda i förhållande till reglerna och vi hade under påskledigheten inte resurser att granska dem på sedvanligt sätt.

Därför avblåste vi debatten temporärt, något som alltså inte var ett utslag av censur eller ett resultat av några yttre påtryckningar.

Nu har vi hunnit granska inläggen och också gallrat bort/redigerat några av dem som inte var förenliga med sajtens regler för kommentarer.

De flesta av inläggen finns nu åter i anslutning till artiklarna, och kommentarsfunktionen fungerar som vanligt.

Kommentera

För kommentarer och debatt kring artiklarna hänvisar vi från och med 2018-09-14 till vår Facebooksida.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.

Annonsera och prenumerera