Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Två maskerade män rånade apotek i Göteborg

15 april 2020
Två män i 25-årsåldern rånade ett apotek i Göteborg idag på morgonen. Männen kunde dock gripas av polisen strax efteråt.

Idag på morgonen gick två maskerade män i 25-årsåldern in på ett apotek på Linnégatan i Göteborg och genomförde ett rån. Larmet kom till polisen klockan 09:46.

– Två män kom in till apoteket och hotar personalen med kniv. De hade halsduk runt ansiktet och båda hade solglasögon, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg till Göteborgsposten.

Enligt uppgifter i Aftonbladet gick männen till varsin kassa, lade knivar på disken och krävde att få innehållet i kassorna, vilket de också fick.

Strax efter klockan tio kunde de båda dock gripas av polisen i stadsdelen Haga och bytet i kontanter kunde också återtas.

Det finns inga uppgifter om att personal blivit fysiskt skadad under rånet.

Kommentera

För kommentarer och debatt kring artiklarna hänvisar vi från och med 2018-09-14 till vår Facebooksida.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.

Annonsera och prenumerera