Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Enhet för tjänsteutveckling
på Apoteket AB försvinner

24 oktober 2012
En av många förändringar på Apoteket AB:s huvudkontor med anledning av nedskärningarna är att enheten för tjänsteutveckling försvinner. Det står klart efter beskeden till personalen i början av veckan.

Personal på Apoteket AB:s huvudkontor fick vid ett möte igår, enligt uppgifter till Svensk Farmaci, veta att bolagets tjänsteutveckling ska prioriteras ned.

Officiellt flyttas tjänsteutvecklingen över till affärsutvecklingsverksamheten som leds av Carina Fält. Men samtliga som idag arbetar på enheten Affärsutveckling tjänster på huvudkontoret tvingas nu sluta. Enheten består av fyra personer och leds av apotekaren Anna-Karin Utterström.

Samtliga anställda på enheten har i början av veckan nåtts av besked att de sägs upp.

Sammantaget står det klart att många farmacevter berörs av neddragningarna inom Apoteket-koncernen – inte minst många inom Apoteket Farmaci. Mer information inom kort.

Kommentera

För kommentarer och debatt kring artiklarna hänvisar vi från och med 2018-09-14 till vår Facebooksida.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.