Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Ny läkemedelsdepå byggs upp i Bromma

31 maj 2012
Apoex bygger nu upp en stor ny driftsenhet i Bromma för att klara läkemedelsleveranserna till sjukhusen och vårdcentralerna i Stockholmsområdet.

Apoteket Farmaci har, efter att ha vunnit landstingsupphandlingar, byggt upp nya lagerenheter i Mölnlycke och Malmö för att rationalisera läkemedelsleveranserna till sjukvården i Västra Götaland respektive Region Skåne.

I Stockholms läns landsting vann Apoex den del av upphandlingen som berörde leveranserna till landstingets vårdenheter. Redan i december i år börjar det nya avtalet gälla, och löper sedan i fyra år.

Även Apoex siktar på att klara uppdraget genom att bygga upp en ny lagerenhet.

Enligt företaget ska den nya enheten, belägen i Bromma, ombesörja leveranser av läkemedel för omkring en miljard kronor och över en miljon orderrader per år.

Mer information senare.

Kommentera

För kommentarer och debatt kring artiklarna hänvisar vi från och med 2018-09-14 till vår Facebooksida.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.

Annonsera och prenumerera