Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

”Satsning på tjänster fortsätter”

26 oktober 2012
Den nuvarande enheten för tjänsteutveckling försvinner. Men Apoteket AB fortsätter att satsa på tjänster i annan form, säger Apoteket AB:s varumärkesdirektör Eva Fernvall apropå onsdagens artikel på svenskfarmaci.se.

Som Svensk Farmaci berättade i förrgår lägger Apoteket AB ned enheten Affärsutveckling tjänster som leds av apotekaren Anna-Karin Utterström.

Samtliga anställda på enheten har i början av veckan nåtts av besked att de sägs upp.

Som Svensk Farmaci skrev igår flyttas ansvaret för tjänsteutveckling över till affärsutvecklingsverksamheten som leds av Carina Fält, men de fyra som arbetar på den nuvarande enheten Affärsutveckling tjänster alltså får sluta.

Eva Fernvall, varumärkesdirektör på Apoteket AB, betonar att manövern inte innebär slutet för tjänsteutvecklingen inom företaget.

– Det är missvisande att påstå att vi lägger ned tjänsteutvecklingen. Vi tror mycket på detta, men det har varit svårt att skapa lönsamhet i det. Vi behöver ta ett nytt tag. Därför fortsätter vi nu med denna verksamhet i andra former och flyttar den organisatoriskt, säger hon.

Kommentera

För kommentarer och debatt kring artiklarna hänvisar vi från och med 2018-09-14 till vår Facebooksida.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.