Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Överklagande i VGR avslogs

17 juni 2011
Apoteket Farmacis överklagande av Västra Götalands och Hallands upphandling av läkemedelstillverkning till sjukhusen avslogs idag av förvaltningsrätten i Göteborg.

Som Svensk Farmaci rapporterat tidigare överklagade Apoteket Farmaci regionernas upphandling av tillverkning av extemporeläkemedel för Västra Götaland och Halland –  en upphandling som APL tog hem.

Idag avslog förvaltningsdomstolen i Göteborg överklagandet.

Apoteket AB, moderbolag till Apoteket Farmaci, meddelar att företaget ska analysera domen och överväga om ett överklagande till Kammarrätten ska lämnas in.

Vill företaget det har man tio arbetsdagar på sig.

Överklagandet tog fasta på frågan om huruvida extemporeapotek får leverera extempore direkt till vårdavdelningar och till patienter.

Kommentera

För kommentarer och debatt kring artiklarna hänvisar vi från och med 2018-09-14 till vår Facebooksida.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.

Annonsera och prenumerera