Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Djurapotek på nätet utökar

19 april 2011
Djurapoteket Apovet i Falkenberg säljer läkemedel till veterinärer och expedierar e-recept på distans. Nu öppnar företaget en webbshop riktad till den djurägande allmänheten.

I augusti i fjol öppnade Djurapoteket Apovet. Företaget drivs av Gabriella Sander som har ett förflutet inom djurläkemedelsområdet inom Apoteket AB.

Affärsidén har hittills varit distanshandel med läkemedel efter beställning eller elektronisk förskrivning från veterinärer.

Igår öppnade Apovet en tredje verksamhetsgren – en webbshop riktad till djurägare med receptfria läkemedel och andra produkter för djur.

– Som djurägare vet jag själv hur svårt det kan vara att få tag i rätt avmaskningsmedel till mina egna husdjur. Som konsument vill jag kunna välja mellan alla läkemedel på marknaden, säger Gabriella Sander i ett pressmeddelande.

Samtidigt startar Apovet en avmaskningsrådgivning riktad till hästägare.

Kommentera

För kommentarer och debatt kring artiklarna hänvisar vi från och med 2018-09-14 till vår Facebooksida.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.

Annonsera och prenumerera