Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Apoteksanställd knivskuren av kund

26 oktober 2020
En kvinnlig apoteksanställd utsattes för ett dråpförsök i söndags morse på apoteket vid Östra sjukhuset i Göteborg. Gärningskvinnan kunde gripas på en buss i närheten.

Efter ett bråk med en kvinnlig kund blev en kvinnlig apoteksanställd knivhuggen i ena armen på apoteket vid Östra sjukhuset i Göteborg. Det hela inträffade i söndags morse och polisen fick larmet vid niotiden.

– En anställd på apoteket kom i bråk med en kvinnlig kund och blir i samband med detta knivhuggen i ena armen, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg till DN.

Den apoteksanställda kvinnan, som är i 60-årsålden, behövde sjukhusvård efter händelsen och vårdades under söndagen för sina skador, men kunde skrivas ut strax efter kl 14 på söndagseftermiddagen, enligt polisen.

Den 35-åriga kvinna som utförde dådet kunde gripas på en buss i närheten av apoteket. Hon är känd av polisen sedan tidigare och misstänks nu för dråpförsök.

Kommentera

För kommentarer och debatt kring artiklarna hänvisar vi från och med 2018-09-14 till vår Facebooksida.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.