Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Apotea årets nätbutik igen

6 december 2019
Internetapoteket Apotea har utsetts till Årets nätbutik 2019 av prisjämförelsesajten Prisjakts användare. Det är sjätte året i rad företaget får utmärkelsen.

Apotea befäster sin position som Sveriges främsta nätbutik alla kategorier i och med seger för sjätte året i följd. Dessutom vann Apotea ganska givet även i kategorin ”Apotek och hälsokost”.

– Det är otroligt smickrande att utses till Årets nätbutik av Prisjakts användare. Det är kundernas betyg som räknas. Utmärkelsen är en bekräftelse på att vårt stenhårda fokus på bra och snabba leveranser är helt rätt. Att vinna priset för sjätte året i rad dessutom extra roligt då vi nyligen firade sjuårsjubileum.” säger Pär Svärdson, vd för Apotea i ett pressmeddelande.

Fakta Årets nätbutik
Årets nätbutik är Prisjakts årliga konsumenttävling där användare och besökare får rösta på sina favoriter på nätet. Priset instiftades 2011 och samtliga butiker på Prisjakt är nominerade i olika kategorier baserat på produktutbud. Huvudpriset Årets nätbutik tilldelas den butik som får flest röster totalt.

Kommentera

För kommentarer och debatt kring artiklarna hänvisar vi från och med 2018-09-14 till vår Facebooksida.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.