Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Wall bakom Svensk Dos

5 juni 2012
Anders Wall-sfärens investmentbolag Beijerinvest går in som delägare i Svensk Dos AB.

Branschryktena om en tung finansiär bakom uppstickaren på dosmarknaden Svensk Dos AB kan tystna.

När uppdraget att sköta dostjänsten i Region Skåne nu vunnit laga kraft meddelar bolaget att en nyemission genomförts, en manöver som gör Beijerinvest till delägare.

– De har varit med oss sedan starten så det känns extra roligt att nu även formellt ha med Beijerinvest, med dess industriella erfarenhet som delägare och finansiell partner, säger Martin Svensson, vd för Svensk Dos, i ett pressmeddelande.

– Nästa steg blir att rekrytera nyckelpersonal som vill vara med på den spännande resa som vi har framför oss när vi ska bygga Sveriges första fristående dosdispenseringsfabrik, som i ett slag blir Sveriges enskilt största apotek.

Kommentera

För kommentarer och debatt kring artiklarna hänvisar vi från och med 2018-09-14 till vår Facebooksida.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.