Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Sara är Årets Farmacistudent

25 september 2017
Sara Antar har tilldelats utmärkelsen Årets Farmacistudent 2017. Hon läser apotekarprogrammet vid Uppsala universitet och gör just sitt examensarbete.

Priset uppmärksammar personer som kan ses som goda exempel och som bidragit till att förbättra farmacibranschen eller farmacistudenters situation.

Priset är, förutom äran, 5 000 kronor.

Sara Antar från Uppsala får priset för att hon ”med driv och engagemang hjälper studenter att klara sina studier. Hon bygger broar mellan studenter och farmaceutiska företag och underlättar därmed studenternas väg in på arbetsmarknaden”.

– Det är med glädje som vi premierar driftiga och engagerade studentmedlemmar som Sara Antar, säger Kristina Billberg, Sveriges Farmaceuters ordförande, om pristagaren.

I samband med prisutdelningen den 11 oktober håller Sara Antar en föreläsning tillsammans med Årets Farmaceut Tomas Salmonson. Mer information om eventet finns på Sveriges Farmaceuters hemsida.

Läs en intervju med Sara i Svensk Farmaci nr 5 i oktober.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.

Disqus-kommentarer

Annonsera och prenumerera

Månadens fråga

Läkemedelsverket har gjort en första kartläggning apropå ett eventuellt införande av ett farmaceutsortiment på apoteken. Är ett sådant sortiment önskvärt eller inte?

Visa resultat

Loading ... Loading ...