Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Ny bok av Anna Wahlgren

29 augusti 2017
I måndags, den 28 augusti, släppte receptarien Anna E Wahlgren i Östhammar sin andra roman.

”Efter Emma” är en uppföljare till ”Skuggan av henne” som kom ut i höstas.

Anna E Wahlgren har nu tecknat avtal med ett större förlag, Bokfabriken, och även med en litterär agentur som kommer att försöka sälja boken till utlandet.

– Boken är i samma genre som debuten, psykologisk spänning, och handlar till stor del om relationer, hemligheter och hur vår bakgrund påverkar våra liv och val, berättar hon för Svensk Farmaci.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.

Disqus-kommentarer

Annonsera och prenumerera

Månadens fråga

Läkemedelsverket har gjort en första kartläggning apropå ett eventuellt införande av ett farmaceutsortiment på apoteken. Är ett sådant sortiment önskvärt eller inte?

Visa resultat

Loading ... Loading ...