Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Läkemedelsindustrins
man är Sverige för en vecka

1 september 2017
Denna vecka har Lif:s vd Anders Blanck tagit kommandot över twitterkontot @sweden. Han passar på att kampanja för att EMA ska hamna i Sverige.

Svenska Institutets Sverigekonto @sweden sköts på veckobasis av alternerande så kallade kuratorer, och denna vecka är det alltså Anders Blanck som har denna roll.

Han ger i en lång rad poster en inblick i sitt mötesdominerade och nätverkande yrkesliv.

I många uppdateringar pushar han för Sveriges EMA-kandidatur, medan andra handlar om VM-kval-fotboll och lämning av hunden Movitz på hunddagis.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.

Disqus-kommentarer

Annonsera och prenumerera

Månadens fråga

Läkemedelsverket har gjort en första kartläggning apropå ett eventuellt införande av ett farmaceutsortiment på apoteken. Är ett sådant sortiment önskvärt eller inte?

Visa resultat

Loading ... Loading ...