Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Han tar över Svensk Farmaci

21 april 2017
Samuel Lagercrantz, tidigare redaktör på Dagens Apotek, tar över som redaktör på Svensk Farmaci i vår.

Svensk Farmacis redaktör Nils Bergeå Nygren kommer att vara tjänstledig i vår och Samuel Lagercrantz går in som vikarie från och med måndag.

Precis som Nils har Samuel tidigare jobbat på Dagens Medicin, där han bland annat varit medicinsk temaredaktör och redaktör för tidningen och sajten Dagens Apotek.

Samuel kommer att vara redaktör för svenskfarmaci.se fram till början av juni och för tryckta nummer 3 av tidningen.

– Svensk Farmaci har under flera år varit den vassaste konkurrenten vad gäller nyheter om läkemedel och apoteksmarknaden så jag ser fram emot att under den här perioden själv arbeta med tidningen och sajten, säger han.

– Det ska bli roligt att ha Samuel här. Han är en journalist med bra kännedom om apoteks- och läkemedelsektorn, säger Kristina Billberg, förbundsordförande för Sveriges Farmaceuter.

Skrivet av: Svensk Farmaci
För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.

Disqus-kommentarer

  • Apotekare pensionerad

    Välkommen! Det har verkligen blivit rotation på redaktionsstolen, sedan Åke Lindfors satt på den i 36 år. Kul med omväxling i förbundets murvelverksamhet hehe.

Annonsera och prenumerera

Månadens fråga

Läkemedelsverket har gjort en första kartläggning apropå ett eventuellt införande av ett farmaceutsortiment på apoteken. Är ett sådant sortiment önskvärt eller inte?

Visa resultat

Loading ... Loading ...