Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Ny e-tidning ska skapa debatt i branschfrågor

27 mars 2012
Läkemedelsindustrins branschorgan satsar på ett nytt e-tidningsprojekt, LIFe-time.se, som lanseras i morgon onsdag.

Satsningen består av en e-tidning med tillhörande nyhetsbrev, kopplat till sociala medier, och debattseminarier.

– Materialet kommer inledningsvis att beröra tre områden, ojämlik vård, patientsäkerhet och forskning/utveckling. Under våren kompletterar vi med ytterligare tre områden. Det blir mycket bakgrund och fördjupning, mer magasin än en dagsaktuell tidning, säger Cecilia Kennerfalk, kommunikationschef på LIF.

– Målgrupperna är i första hand politiker och chefer i landsting och regioner samt ledamöter i de relevanta riksdagsutskotten. Men vi hoppas även på att nå fler grupper, förhoppningen är att få till en levande debatt över hela landet i de här frågorna.

Medicinjournalisten Sten Erik Jensen står för huvuddelen av det redaktionella innehållet på frilansbasis för LIF:s räkning.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.

Disqus-kommentarer