Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Fler går med i förbundet

21 mars 2018
Sveriges Farmaceuter ökade antalet medlemmar med 3,4 procent under fjolåret. Det är den femte bästa utvecklingen bland Sacos 23 medlemsförbund.

Förbundet fick netto 227 nya medlemmar i fjol och hade vid årsskiftet 6 874 stycken.

– Det är roligt att se att vårt trägna arbete med bland annat stor närvaro på lärosätena betalar sig. Förhoppningen är att 2018 kan bli ännu bättre och att vi kliver över 7000-strecket, säger Jenny Harlin, förbundsdirektör.

Sveriges Farmaceuter tillhör därmed de förbund som har bäst medlemsutveckling inom Saco.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.

Disqus-kommentarer

Annonsera och prenumerera

Månadens fråga

Läkemedelsverket har gjort en första kartläggning apropå ett eventuellt införande av ett farmaceutsortiment på apoteken. Är ett sådant sortiment önskvärt eller inte?

Visa resultat

Loading ... Loading ...