Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Vårdapoteket är farmacihistoria

15 oktober 2013
Nu har Vårdapotekets samtliga 27 apotek stöpts om till Apotek Hjärtat.

”Omskrudningen” har skett på bara en månad. Sist ut att öppna med nya skyltar var apoteken i Ängelholm och Västerås, som gjorde det igår.

– Det har varit viktigt med en snabb och smidig övergång från Vårdapoteket till Apotek Hjärtat. Det blir tydligt och enkelt för våra kunder och underlättar även för våra medarbetare, säger Anders Nyberg, vd för Apotek Hjärtat, i ett pressmeddelande.

Det var i juni i år som Apotek Hjärtats köp av Vårdapoteket slutfördes.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.

Disqus-kommentarer

Annonsera och prenumerera

Månadens fråga

Läkemedelsverket har gjort en första kartläggning apropå ett eventuellt införande av ett farmaceutsortiment på apoteken. Är ett sådant sortiment önskvärt eller inte?

Visa resultat

Loading ... Loading ...