Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Speedad rekrytering

28 april 2015
Kronans Apotek och arbetsförmedlingen anordnar ”speeddejting” nästa vecka för att rekrytera invandrade apotekare som vill praktisera på apotek.

Som Svensk Farmaci skrev i slutet av mars erbjuder Kronans Apotek tillsammans med Arbetsförmedlingen apotekare som flytt från bland annat Syrien praktikplatser på närmare 200 av kedjans apotek.

Som ett led i satsningen blir det nästa vecka, den 7 maj, ”speeddejting” på arbetsförmedlingens kontor i Spånga i Stockholm.

– Vi har ett antal praktikplatser i Stockholmsregionen som vi har för avsikt att fylla, så detta blir en rekryteringsträff med fokus på yrkeskompetensbedömning och praktik. Det blir en chans till personliga möten mellan oss som arbetsgivare och de utländska apotekarna som är intresserade av en praktikplats hos oss, säger Liza Andersin, HR-partner på Kronan.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.

Disqus-kommentarer

Annonsera och prenumerera

Månadens fråga

Läkemedelsverket har gjort en första kartläggning apropå ett eventuellt införande av ett farmaceutsortiment på apoteken. Är ett sådant sortiment önskvärt eller inte?

Visa resultat

Loading ... Loading ...