Följ Svensk Farmacis nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste nyheterna.
Följ oss på
FacebookTwitterRSS

Pushar för app och e-handel på Centralen

2 oktober 2017
Apoteket AB öppnar idag en "popup-butik" på Centralstationen i Stockholm - helt utan produkter eller läkemedel. Tanken är att visualisera hur e-handel, digitala tjänster och rådgivning kan underlätta apoteksärenden.

I butiken finns experter som visar hur du handlar och får rådgivning kring läkemedel och hälsa via apoteket.se och appen Mitt Apotek.

– Vi vill underlätta och möta våra kunders behov och ser att allt fler kunder väljer att handla läkemedel och andra hälsoprodukter på webben och i vår app. Popupen belyser de smarta och professionella tjänster vi erbjuder digitalt och visar vilka möjligheter som finns, säger Eric Lundberg, marknadsdirektör på Apoteket, i ett pressmeddelande.

Besökarna får möjlighet att göra tester via digitala skärmar, och Apotekets medarbetare hjälper till med installation och demonstration av appen och dess funktioner.

För Svensk Farmacis kommentarfunktion gäller lagen om elektroniska anslagstavlor. Som skribent ansvarar du själv för innehållet. Kommentarerna granskas löpande. Språket ska vara vårdat. Personangrepp och nedsättande omdömen om kön, religion, etnicitet, sexuell läggning samt helt irrelevanta eller kommersiella budskap accepteras inte. Inlägg som inte uppfyller reglerna kan komma att raderas helt eller delvis. Om du tycker att ett inlägg inte uppfyller dessa regler - anmäl gärna kommentaren till redaktionen.

Disqus-kommentarer

Annonsera och prenumerera

Månadens fråga

Läkemedelsverket har gjort en första kartläggning apropå ett eventuellt införande av ett farmaceutsortiment på apoteken. Är ett sådant sortiment önskvärt eller inte?

Visa resultat

Loading ... Loading ...